Δράση ανακύκλωσης χαρτιού σε 200 σχολικές μονάδες

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/04/2016 - 18:49 | Author: Newsroom

Στο πλαίσιο οργάνωσης δράσης ανακύκλωσης χαρτιού στις σχολικές μονάδες από το ΙΤΥΕ- ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, σας ενημερώνουμε ότι θα υλοποιηθεί μέχρι τη λήξη του σχολικού έτος 2015-2016 πιλοτική εφαρμογή της δράσης σε περιορισμένο πλήθος σχολικών μονάδων της Αττικής (έως 200 σχολικές μονάδες) με στόχο τη δημιουργία αναλυτικού οδηγού εφαρμογής για την επέκταση της δράσης σε πανελλαδική κλίμακα.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων των δήμων Αμαρουσίου, Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πιλοτική φάση μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο http://publications.cti.gr του ΙΤΥΕ – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ και συγκεκριμένα τη σελίδα της σχολικής τους μονάδας, ώστε να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις καθώς και για άλλες σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Αττικής, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πιλοτική φάση, οι Διευθυντές μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΤΥΕ-Διόφαντος στο e-mail: bekiaris@cti.gr ή στο τηλ. 2103350729.

Το ΙΤΥΕ-Διόφαντος θα διακινήσει σχετικό ενημερωτικό υλικό στις σχολικές μονάδες. Επισημαίνεται ότι η δράση βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών και γονέων – κηδεμόνων.

Loading...
  • europalso

    ideascentral