Δωρεάν Σεμινάριο: «Η Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης στην Ειδική Αγωγή με Τ.Π.Ε.»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/09/2016 - 15:05 | Author: Newsroom

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “Νέες Τεχνολογίες και Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση: Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων για την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017 που διοργανώνει το Net Media Lab του ΙΠΤ/Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.): Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης», διοργανώνεται δωρεάν σεμινάριο 8 διαλέξεων με τίτλο «Η Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης στην Ειδική Αγωγή με Τ.Π.Ε.» στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» το οποίο θα διεξαχθεί 4 φορές και συγκεκριμένα το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες 09:30-14:00 και 15:00-19:30 αντίστοιχα, ώστε να εξυπηρετήσουμε όλες τις αιτήσεις που θα γίνουν.

Το πρόγραμμα του δωρεάν σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://imm.demokritos.gr/documents/programma_dorean_2016.pdf

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εγγραφής είναι μέχρι και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας με e-mail όπου και θα σας ενημερώσουμε για το πότε έχετε επιλεγεί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο (δηλαδή ποια από τις 2 μέρες και σε ποιο από τα 2 sessions – πρωινό ή απογευματινό).

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ενώ σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το παρακολουθήσουν.

Εγγραφή για το δωρεάν σεμινάριο μπορείτε να κάνετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/RGSYEDmPGEDPtsV52

Από την Οργανωτική Επιτροπή των Σεμιναρίων του Net Media Lab

Ιστότοπος: http://imm.demokritos.gr

Facebook: https://www.facebook.com/NetMediaLab.Edu.Science/

Τηλ: 210-6503230, 3124

Loading...
  • europalso

    ideascentral