Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού Android, από την Google!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/06/2015 - 14:23 | Author: Newsroom

Μετά τις πολλές εφαρμογές και τεχνολογίες που ανακοίνωσε η Google στο συνέδριο για… προγραμματιστές I/O την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε και τα μαθήματα προγραμματισμού Android από τους ειδικούς της εταιρείας.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι το γεγονός που δεν χρειάζεται να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας, μιας και τα μαθήματα είναι δωρεάν. Ναι καλά διαβάσατε, δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού Android από την Google.

Όλα τα μαθήματα διατίθενται Online μέσω της πλατφόρμας Udacity, ενώ έχουν αναπτυχθεί και διδάσκονται από εκπαιδευτές της Google. Στα μαθήματα καλύπτονται τα πάντα και απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο προχωρημένους χρήστες. Μαθήματα όπως να μάθετε να φτιάχνετε σύγχρονες εφαρμογές που θα μπορούν να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες της εταιρείας όπως τους Google Maps. Τα μαθήματα που υπάρχουν είναι 6 με διάρκεια από 4 έως 6 βδομάδες.

Επιπλέον στην ίδια σελίδα του Udacity θα βρείτε δωρεάν μαθήματα και για Ανάπτυξη ιστοσελίδων (Web Development), Cloud και App Entrepreneurship.

Δείτε όλα τα μαθήματα στο Udacity.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral