Διπλασιασμός μορίων για μετάθεση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/12/2015 - 13:49 | Author: Newsroom

Διπλασιασμός μορίων για μετάθεση – ΔΔΕ Φλώρινας

Το Υπουργείο Παιδείας με το έγγραφο με αριθμό 212418/Ε2 και μετά από ερωτήματα που κατατέθηκαν ως προς το διπλασιασμό, των μονάδων συνθηκών διαβίωσης σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.

1 του άρθρου 4 του Ν. 4283/2014, διευκρινίζει ότι:

α. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση στα συγκεκριμένα σχολεία οι οποίοι διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου σε σχολικές μονάδες άλλης κατηγορίας, δε λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ.

β. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση στα συγκεκριμένα σχολεία, οι οποίοι διατέθηκαν μερικώς για συμπλήρωση ωραρίου σε σχολικές μονάδες άλλης κατηγορίας, λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ αναλογικά.

γ. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες, που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν. 4283/2014 αλλά υπηρέτησαν εξ’ ολοκλήρου στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ.

δ. Εκπαιδευτικοί με οργανική τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες, που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Ν.4283/2014 αλλά διατέθηκαν μερικώς για συμπλήρωση ωραρίου στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, λαμβάνουν διπλασιασμό των ΜΣΔ αναλογικά.

Τα ανωτέρω ισχύουν αντίστοιχα και για τους εκπαιδευτικούς με προσωρινή τοποθέτηση.

Σχετική ανακοίνωση θα εμφανιστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης των αιτήσεων.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral