Δημοτικό Βρεφοκομείο Πάτρας – Τα παιδιά ζωγράφιζαν σε ψηφοδέλτια … της Χ.Α !

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/04/2015 - 21:15 | Author: Newsroom

Καταστάσεις που παράπεμπαν ως προς τη λειτουργία και τις αποφάσεις που λαμβάνοντα σε διοικητικό επίπεδο, σε άλλες εποχές, καταγράφονται – παρά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και εν αγνοία…

του Δημάρχου Πατρέων – καθημερινά στο Δημοτικό Βρεφοκομείο.

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη χρήση ψηφοδελτίων της «Χρυσής Αυγής» κατ’ εντολή της διευθύνουσας, προκειμένου τα παιδιά να ζωγραφίζουν , με άλλοθι την ανακύκλωση – κάτι το οποίο συμβαίνει μέχρι και σήμερα – στο προσκήνιο έρχονται νέα στοιχεία, τα οποία αφορούν στο καθεστώς που ισχύει στο Βρεφοκομείο της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες – οπότε και παρενέβη ο Δήμαρχος – τα μικρά παιδιά έτρωγαν μεσημεριανό ακόμα και όταν αυτό περιείχε λαδερά – χωρίς να παρέχεται ψωμί.

Μάλιστα όποτε εργαζόμενοι έθεταν θέμα , η απάντηση που εισέπρατταν ήταν «έφαγαν ψωμί με το πρωινό». Οι ροκ καταστάσεις στο κτίριο της άνω πόλης δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως προκύπτει από επίσημες αναφορές, το χαρτί υγείας σε πολλές περιπτώσεις, αποτελεί είδος πολυτελείας, ενώ όταν παραχωρείται αυτό γίνεται με το σταγονόμετρο, με τα αποθέματα να παραμένουν κλειδωμένα και τα κλειδιά να τα έχει ένα άτομο.

Το «κρεσέντο» του παραλογισμού δεν έχει τέλος στη συγκεκριμένη δομή του Δήμου, καθώς παρά τις συνεχείς παρατηρήσεις από τη Μαιζώνος αλλά και τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν, οι υπεύθυνη δηλώνει σε όλους τους τόνους «δεν μπα να φωνάζουν εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω», ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν κρύβει τι «άκρες» που έχει με πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο εκτός Δήμου Πατρέων, την ισχύ του οποίου φροντίζει να επικαλείται συχνά πυκνά εντελώς τυχαία.

Loading...
  • europalso

    ideascentral