Δημιουργικό σοκ στα πανεπιστήμια προτείνει η Ν.Δ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/12/2014 - 08:35 | Author: Newsroom

Στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και στόχο την προβολή προτάσεων πολιτικής με αποδέκτες “ειδικά ακροατήρια” αλλά και την ευρύτερη κοινωνία, η Συγγρού προτείνει ένα δημιουργικό σοκ στα πανεπιστήμια.

Αυτός είναι και ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιείται σήμερα στις πέντε το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος, Αίθουσα Ιφιγένεια), στην οποία η γαλάζια παράταξη θα παρουσιάσει τέσσερις άξονες για μια ανταγωνιστική δημόσια ανώτατη εκπαίδευση: Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας – Ασφάλεια – Εξωστρέφεια – Έρευνα.

Η Ν.Δ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση γύρω από τα θέματα παιδείας, όπου εκτιμά ότι μπορεί να εκφράσει ένα “σιωπηλό” κομμάτι της κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας το οποίο απορρίπτει το ΣΥΡΙΖΑ.

Ομιλητές θα είναι ο γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αχιλλέας Ζαπράνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Phd Cross Border Higher Education and Quality Management Ευάγγελος Τσιλιγκίρης και ο πρόεδρος και CEO της Hellenic Seaplanes Νικόλας Χαραλάμπους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί συνέντευξη του υπεύθυνου ασφαλείας του University of Bradford. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας

news247.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral