Διήμερο στη Βουλή με ομιλίες για την παιδεία ( πρόγραμμα )

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/07/2014 - 16:50 | Author: Newsroom

Την Τρίτη 29/7/2014 στη Βουλή, ο Υπουργός Παιδείας θα μιλήσει για Ειδική Αγωγή, αναπληρωτές, υπηρεσιακές μεταβολές, μεταθέσεις, Τράπεζα Θεμάτων, αξιολόγηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕπιτροπήΔιαρκής Επιτροπή Μορφωτικών ΥποθέσεωνΗμερομηνία – Ώρα29/07/2014 15:00

Χώρος Συνεδρίασης Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αναπληρωτές καθηγητές, τράπεζα θεμάτων, ύλη Α & Β Λυκείου, ειδική αγωγή, υπηρεσιακές μεταβολές – μεταθέσεις – βαθμός πρόσβασης, χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης).
Επιτροπή
Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
Ημερομηνία – Ώρα
31/07/2014 10:30
Χώρος Συνεδρίασης
Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, για θέματα δια βίου μάθησης, έρευνας, τεχνολογίας και οικονομικά θέματα παιδείας.
http://seepea-stella.blogspot.gr/
……………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ενημερώσει αύριο στις 15.00 ο Υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος. Η ενημέρωση θα αφορά θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πιο αναλυτικά η ενημέρωση αφορά τα ακόλουθα:
  1. Αναπληρωτές καθηγητές
  2. Τράπεζα θεμάτων
  3. ύλη Α & Β Λυκείου
  4. ειδική αγωγή
  5. υπηρεσιακές μεταβολές – μεταθέσεις – βαθμός πρόσβασης
  6. χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης

Επίσης την Πέμπτη 31/7 και ώρα 10.30 ο κ. Λοβέρδος θα ενημερώσει την Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για θέματα δια βίου μάθησης, έρευνας, τεχνολογίας και οικονομικά θέματα για την παιδεία.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral