• Διήμερο στη Βουλή με ομιλίες για την παιδεία ( πρόγραμμα )

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/07/2014 - 16:50 | Author: Newsroom

  Την Τρίτη 29/7/2014 στη Βουλή, ο Υπουργός Παιδείας θα μιλήσει για Ειδική Αγωγή, αναπληρωτές, υπηρεσιακές μεταβολές, μεταθέσεις, Τράπεζα Θεμάτων, αξιολόγηση.

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

  ΕπιτροπήΔιαρκής Επιτροπή Μορφωτικών ΥποθέσεωνΗμερομηνία – Ώρα29/07/2014 15:00

  Χώρος Συνεδρίασης Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:

  Ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (αναπληρωτές καθηγητές, τράπεζα θεμάτων, ύλη Α & Β Λυκείου, ειδική αγωγή, υπηρεσιακές μεταβολές – μεταθέσεις – βαθμός πρόσβασης, χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης).
  Επιτροπή
  Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων
  Ημερομηνία – Ώρα
  31/07/2014 10:30
  Χώρος Συνεδρίασης
  Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)
  Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
  Ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, για θέματα δια βίου μάθησης, έρευνας, τεχνολογίας και οικονομικά θέματα παιδείας.
  http://seepea-stella.blogspot.gr/
  ……………………………………………..
  ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
  Τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ενημερώσει αύριο στις 15.00 ο Υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος. Η ενημέρωση θα αφορά θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Πιο αναλυτικά η ενημέρωση αφορά τα ακόλουθα:
  1. Αναπληρωτές καθηγητές
  2. Τράπεζα θεμάτων
  3. ύλη Α & Β Λυκείου
  4. ειδική αγωγή
  5. υπηρεσιακές μεταβολές – μεταθέσεις – βαθμός πρόσβασης
  6. χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης

  Επίσης την Πέμπτη 31/7 και ώρα 10.30 ο κ. Λοβέρδος θα ενημερώσει την Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για θέματα δια βίου μάθησης, έρευνας, τεχνολογίας και οικονομικά θέματα για την παιδεία.

  Καλόγηρος Βασίλειος

  news.gr

  Loading...