Διευκόλυνση μετακίνησης εκπαιδευτικών σε απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/12/2014 - 20:00 | Author: Newsroom

Με αφορμή ερωτήματα που υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας αναφορικά με τη διαδικασία εφαρμογής της διευκόλυνσης μετακίνησης εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές, οι οποίες δεν εξυπηρετούνται από τακτική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ο εκπαιδευτικός που δύναται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική εγκύκλιο, υποβάλλει σχετική αίτηση στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας που υπηρετεί.

Ο Διευθυντής σχολείου διαβιβάζει το αίτημα στον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης, μαζί με σχετική εισήγηση για την αναπλήρωση των μαθημάτων. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, εφόσον εγκρίνει το αίτημα με σχετικό χαρακτηρισμό επί της αίτησης, ενημερώνει τον Διευθυντή του σχολείου. Η απουσία του εκπαιδευτικού καταχωρίζεται στο myschool στο πεδίο «απουσία», αναφέροντας στο πεδίο «παρατηρήσεις» τον αρ. πρωτ. της σχετικής εγκυκλίου (188407/Ε2/20-11-2014). Οι ημέρες απουσίας δεν αφαιρούνται από το σύνολο των θεσμοθετημένων αδειών που δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί.

Download this file (EΓΚΥΚΛΙΟΣ.doc)EΓΚΥΚΛΙΟΣ.doc[

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral