Διαγωνισμός σεναρίου: «Σχολικοί κήποι και παρτέρια: Παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων» & Θερινό Σχολείο 2016

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/04/2016 - 23:41 | Author: Newsroom

Για τη σχολική χρονιά 2015-2016 το Ευρωπαϊκό Έργο “Inspiring Science Education” [ISE] διοργανώνει διαγωνισμό εκπαιδευτικού σεναρίου με θέμα: «Σχολικοί κήποι και παρτέρια: Παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων».

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο καλούνται νασυμπληρώσουν ​και να υποβάλουν ​τη σχετική φόρμα ​εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο διαγωνισμό: https://goo.gl/FcjAjT μέχρι τις 22 Απριλίου 2016.

Για τη δημιουργία και κατάθεση του σεναρίου των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών είναι απαραίτητη η εγγραφή τους (και των σχολείων τους) στην Πύλη του ISE: http://portal.opendiscoveryspace.eu/community/my-school-garden-o-sholikos-moy-kipos-70514 και η χρήση του ψηφιακού εργαλείου δημιουργίας εκπαιδευτικού σεναρίου (authoring tool) του ISE, αν και αρχικά μπορούν να ανεβάσουν τις δράσεις τους και στις δικές τους ιστοσελίδες, blogs, wikis κλπ.
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των εκπαιδευτικών σεναρίων είναι η 10η Ιουνίου 2016.
Έπειτα από τη διαδικασία της κρίσης, θα επιλεγούν τα δέκα (10) καλύτερα σενάρια και οι αντίστοιχοι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα θερινό σχολείοπου θα γίνει στην Κρήτη, στο διάστημα 24-28 Ιουνίου 2016, με θέμα «Πράσινες δράσεις και σχολικοί κήποι», με καλυμμένα τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους.

Loading...
  • europalso

    ideascentral