Διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης: Επιστολή προς τη ΔΟΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/12/2015 - 12:55 | Author: Newsroom

Οι αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας με τη κίνηση Εκπαιδευτικοί Εν Δράσει Κατσαρός Χρήστος και Αρβανίτης Τάσος παίρνουμε τη πρωτοβουλία να ζητήσουμε έστω και τη τελευταία στιγμή η Ομοσπονδία μας να πάρει ουσιαστική και έμπρακτη θέση για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης που θα γίνουν άμεσα.

Συμφωνεί λοιπόν η Ομοσπονδία με τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης και του Υπουργείου για το τρόπο διεξαγωγής τους;

Θα θέλαμε μια ξεκάθαρη από μέρους της απάντηση είτε συμφωνεί θετικά είτε αρνητικά.

Εάν διαφωνεί η Ομοσπονδία οφείλει όχι να κάνει μια απλή και ανούσια συνδικαλιστική καταγγελία αλλά εποικοδομητικές προτάσεις που θα στοχεύουν στην ανεξαρτητοποίηση της εκάστοτε διοίκησης.

Επίσης, γιατί η Ομοσπονδία άφησε να περάσουν τόσες μέρες και δε συγκάλεσε συνάντηση αιρετών ΑΠΥΣΠΕ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και για τη στάση που θα κρατήσουμε ;

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι στη τελευταία συνέλευση της Χαλκίδας ο αιρετός Κατσαρός Χρήστος κατέθεσε τη παραπάνω πρόταση (είναι και στα πρακτικά), παρουσία και του Αντιπροέδρου της Δ.Ο.Ε συναδέλφου Σταύρου Πετράκη, ο οποίος συμφώνησε και δεσμεύτηκε να τη προωθήσει στο επόμενο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Επιπλέον, το μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε συνάδελφος Τρούλης Γεώργιος μας γνωστοποίησε ότι έβαλε δύο φορές τη πρόταση στα Δ.Σ. αλλά μέχρι σήμερα δε βρήκε ανταπόκριση.

Παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη τη συγκεκριμένη μας πρωτοβουλία και να κατανοήσετε την ανησυχία μας.

Οι Αιρετοί ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας Κατσαρός Χρήστος Αρβανίτης Τάσος

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral