Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα – ( Πειραιάς )

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/12/2013 - 16:53 | Author: Newsroom

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα

Περιοχή υλοποίησης –

Πειραιάς

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής:

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τα επιμορφωτικά προγράμματα έχουν ως σκοπό να συμβάλλουν εποικοδομητικά στις ανάγκες επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών σχετικά με την επερχόμενη αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου στα Ελληνικά σχολεία με τη μέθοδο της αυτοαξιολόγησης, για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση των πρώτων κύκλων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στον Πειραιά η επιστημονική ομάδα Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το σύλλογο αποφοίτων της Ιωνιδίου σχολής Πειραιά θα προβεί στο επόμενο κύκλο υλοποίησης των επιμορφωτικών προγραμμάτων

«Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα»

«Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα»

προκειμένου να ανταποκριθεί στα πολυάριθμα αιτήματα των εκπαιδευτικών για παρουσία των προγραμμάτων σε περιοχές εκτός του κέντρου της Αθήνας.

Τα επιμορφωτικα προγράμματα θα διεξαχθούν στον Πειραιά στην αίθουσα εκδηλώσεων και επιμορφωτικών δράσεων του συνδέσμου αποφοίτων της Ιωνιδίου Σχολής Πειραιά, οδός Πραξιτέλους 236 έναντι Ελληνογαλλικής σχολής St. Paul και αρχαιολογικού μουσείου Πειραιά.

Στόχος των προγραμμάτων είναι να παρέχουν στους εκπαιδευόμενους το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο όσον αναφορά το αντικείμενο της αξιολόγησης της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου σε μονάδες Προσχολικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς της Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής του Πειραιά και των περιφερειακών Δήμων, απασχολούμενους τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθήστε τους παρακάτω υπερσυνδέσμους:

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα

https://sites.google.com/site/axiologisipoiotitas/schl1-peiraias

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα

https://sites.google.com/site/axiologisipoiotitas/schl2-peiraias

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral