Δ. Μπράτης: Επισημάνσεις για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/08/2016 - 23:18 | Author: Newsroom

Σχετικά με τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διακασίας της α’ φάσης των από σε ΠΥΣΠΕ ,ως αιρετός εκπρόσωπός σας στο ΚΥΣΠΕ , επισημαίνω τα εξής:
1.Αποτελεί θετικό γεγονός η εξέταση των αιτήσεων στις αρχές Αυγούστου κι όχι στο τέλος όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.Αυτό επιβεβαιώνει την πάγια θέση μας ότι οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπκών μπορούν και πρέπει να ολοκληρώνονται όλες ως το τέλος Ιουνίου, κάτι που είχε γίνει το 2002 ( 13 Ιουνίου) και το 2008 ( 29Ιουνίου).
2.Το ποσοστό των αιτήσεων που ικανοποιήθηκε-54%- θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν τα κενά υπολογίζονταν με βάση τις εκτιμήσεις των ΠΥΣΠΕ κι όχι με βάση τις προτάσεις των περιφερειακών δντών.
3.Είναι απολύτως απαραίτητο μέχρι τις 25 Αυγούστου να γίνει και β’ φάση αποσπάσεων, στα λειτουργικά κενά που υπάρχουν, έτσι ώστε να επανεξετασθούν αιτήσεις συναδέλφων που επικαλούνται πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας,καθώς και τυχόν νέες αιτήσεις που θα υπάρξουν.
4.Οι αποσπάσεις έγιναν με μοριοδότηση , τα μόρια αναρτήθηκαν και όποιος συνάδελφος έχει οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να υποβάλλει ένσταση,η οποία θα εξετασθεί από το ΚΥΣΠΕ.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους των αρμόδιων τμημάτων του υπουργείου που εργάστηκαν εξαντλητικά και πέρα από το ωράριό τους όλες αυτές τις μέρες,προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα η διαδικασία.

Loading...
  • europalso

    ideascentral