Δ. Μπράτης – Ενδεικτικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών – Εγκύκλιος αναπληρωτών ειδικής αγωγής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/07/2015 - 12:17 | Author: Newsroom

Δ. Μπράτης – Ενδεικτικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών

Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο στο υπουργείο είναι πολύ πιθανό να αναρτηθούν σήμερα ή το αργότερο αύριο οι ενδεικτικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1.Οι πίνακες αφορούν όλους όσοι έκαναν αίτηση την περσινή χρονιά.Αυτό σημαίνει πως όταν υποβληθούν οι φετινές αιτήσεις οι πίνακες θα τροποποιηθούν αφού κάποιοι μπορεί να μην υποβάλλουν αίτηση ή κάποιοι που δεν υπέβαλαν πέρυσι να υποβάλλουν φέτος.
2.Οι πίνακες αυτοί δεν έχουν καμιά νομική ισχύ και είναι πέρα για πέρα υποβοηθητικοί για τη συμπλήρωση της δήλωσης και γι αυτό σε αυτούς δεν γίνονται ενστάσεις.
3.Στους ενδεικτικούς πίνακες θα συμπεριληφθεί η προυπηρεσία 12-15 και όχι 10-12,σύμφωνα με τον Ν4283/14.

Με αφορμή ερωτήματά σας γιατί δεν περιλαμβάνεται στην εγκύκλιο της Γενικής αγωγή το ποσοστό 5%των ατόμων με αναπηρία 67%και άνω ,σας ενημερώνω ότι, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Ν4283/14, η συγκεκριμένη διάταξη έχει εφαρμογή μόνο για ένα έτος ,δηλ. το σχολ έτος 2014-15.

Ετοιμάζεται από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου η προκήρυξη της Ειδικής αγωγής και θα εκδοθεί ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας για τη Γενική αγωγή δηλ. μετά τις 7 Αυγούστου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, η Εγκύκλιος των Αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. είναι έτοιμη προς έκδοση εντός των προσεχών ημερών.

¨Οπως έχουμε πει η Εγκύκλιος θα είναι ίδια με την περσινή, για μια ακόμη φορά δεν θα υπάρχει Ενιαίος Πίνακας Αναπληρωτών και αιτήσεις θα δέχονται οι κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. Βασίλης Βούγιας 28/7/2015

http://seepea-stella.blogspot.gr/

Loading...
  • europalso

    ideascentral