Αχαΐα: Γονείς «χτίζουν» σχολική αίθουσα για να βγάλουν τους μαθητές από το κοντέινερ!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/12/2016 - 12:50 | Author: Newsroom

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αλισσου και Νηπιαγωγείου Κάτω Αλισσού μια ανάσα πριν από τις γιορτές διοργανώνει τα Χριστουγεννιάτικα bazaar του συλλόγου …
για τον πιο ωραίο σκοπό!

«Βοηθάμε τα παιδιά μας να φύγουν από το κοντέινερ και τους φτιάχνουμε την πιο ιδανική αίθουσα διδασκαλίας», σημειώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Αργυρώ Λοτσάρη (φωτογραφία) και εξηγεί:

» Η φετινή Ε’ τάξη είναι υποχρεωμένη να κάνει μάθημα σε κοντέινερ αποκομμένη κατά κάποιο τρόπο από το υπόλοιπο σχολικό κτήριο… Δεν αξίζουν λοιπόν τα παιδιά μας το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να τους δώσουμε; Μια καινούρια αίθουσα».

Όπως εξηγεί η κ. Λοτσάρη, πρόκειται για ένα όνειρο ετών που αποφάσισαν να υλοποιήσουν.
«Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων σας για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο χρηματικό πόσο! Τα bazaar μας, σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις και χαμηλές τιμές με προϊόντα που ξεκινούν από 1€ μόνο! Ακόμα και η πιο μικρή αγορά στα μάτια σας, για εμάς είναι μεγάλη!
Στηρίξτε μας! Βοηθήστε μας! Όλοι μαζί θα τη χτίσουμε αυτή την αίθουσα!!!!! Όλοι μαζί μπορούμε».
Δίπλα στην προσπάθεια των γονιών οι δύο πρόεδροι των τοπικών διαμερισματων, Κελαμη Θεωνη (Κάτω Αλισσός) και Μπεζεριανου Ελένη (Άνω Αλισσός).

Και οι δύο βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου μας φιλοξενούν στις γιορτές των Χριστουγέννων που θα γίνουν στις πλατείες των χωριών μας τα μπαζάρ του Συλλόγου.

Την Τετάρτη 7/12/2016 και ώρα 6.00μμ στον Κάτω Αλισσό και το Σάββατο 10/12/2016 ώρα 6:00μμ στον Άνω Αλισσο. Τέλος, το τρίτο bazaar θα φιλοξενηθεί στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνουμε μαζί με το σύλλογο Αλισσαιων «Πειρος» για την παγκόσμια ημέρα του παιδιού την Κυριακή 11/12/2016 με παράλληλες δράσεις και στα δύο χωριά.

Πηγή

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral