Αύριο 26/8 θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των αποσπάσεων στην Α/θμια

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/08/2014 - 21:20 | Author: Newsroom

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο και η δεύτερη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις.

Έγιναν δεκτές όλες οι ανακλήσεις αιτήσεων, εξετάσθηκαν οι κατά προτεραιότητα αιτήσεις, οι αμφισβητούμενες γενικής και ειδικής αγωγής κλπ…

Αύριο θα δοθούν τα κενά ανά περιοχή και θα “τρέξει”το σύστημα.

Η διαβεβαίωση που και σήμερα πήραμε,από τον κ.Χρηστάκη, ήταν πως οι αποσπάσεις θα γίνουν με βάση τα λειτουργικά κενά που έστειλαν οι Δνσεις ΠΕ. Αν αυτό συμβεί θα ικανοποιηθεί πολύ μεγάλος αριθμός αιτήσεων.

Αύριο,επίσης,θα συζητηθούν οι αμοιβαίες μεταθέσεις.

Όλα τα ονόματα για όλες τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν αύριο το απόγευμα.

…………………………………………………………………………………………………..

…οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα γίνουν με μοριοδότηση και καμιά παρέμβαση δεν γίνεται από κανέναν. Έτσι έγιναν και το 2011 και το 2012 με μοναδική εξαίρεση την περσινή χρονιά που έγιναν τα γνωστά παρατράγουδα.

Τόσο ως πρόεδρος της ΔΟΕ ,όσο και ως αιρετός στο ΚΥΣΠΕ έδωσα μάχη για την αντικειμενική μοριοδότηση και για την άμεση ανακοίνωση των ονομάτων,πριν ακόμη υπογραφούν,έτσι ώστε να σταματήσουν τα γνωστά “κατόπιν ενεργειών μου” που ίσχυαν στο παρελθόν.

Όποιος ,λοιπόν, πάρει απόσπαση θα πάρει επειδή είχε τα μόρια και υπήρχαν κενές θέσεις και δεν χρωστάει “χάρη”σε κανέναν.Αυτά ,συνάδελφοι ,για να γνωρίζετε την αλήθεια και να μην σας “πουλάει” εκδούλευση κανείς.

facebook.com/d.mpratis

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral