Αυλές σχολείων θα καθαρίζονται το Σαββατοκύριακο στην Ορεστιάδα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/01/2017 - 19:13 | Author: Newsroom

Ο καθαρισμός των εισόδων και των αυλών των σχολείων περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του δήμου Ορεστιάδας για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να είναι δυνατή σε αυτά η ασφαλής πρόσβαση των μαθητών.

Εάν δεν υπάρξουν άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, μετά από τρεις εβδομάδες που έμειναν κλειστά, αρχικά λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων και στη συνέχεια λόγω της διακοπής των μαθημάτων την εβδομάδα που μας πέρασε, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα ξεκίνησαν να επιχειρούν στο κέντρο της πόλης και τα μικρά ευέλικτα οχήματα (διαβολάκια) που συνδράμουν στην απομάκρυνση του χιονιού, το οποίο έχει σχηματίσει «βουνά» στις δύο πλευρές όλων των δρόμων.

Τους όγκους χιονιού που έχουν στοιβαχτεί σε όλη την πόλη αναμένεται να μειώσει ελαφρώς η βροχόπτωση που αναμένεται το Σάββατο στην περιοχή, σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας, που από σήμερα το απόγευμα και μέχρι το πρωί της Κυριακής δεν αναμένεται να πέσει κάτω από το μηδέν.

http://e-vertigo.gr/

Loading...
  • europalso

    ideascentral