Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε φορείς Πανεπιστήμια και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/07/2016 - 17:46 | Author: Newsroom

Ενημερωτικό αιρετού στο ΚΥΣΔΕΝ.Κορδή Θέμα: Θεματολογία της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ στις 29/7/2016

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 2016

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ με τα εξής θέματα:

1.Αναγνώριση προϋπηρεσίας ομογενούς εκπαιδευτικού.

2.Εξέταση διαφόρων θεμάτων σχετικά με τις αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έτους 2016.

3.Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2016.

4.Εξέταση ενστάσεων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ16/ΤΕ16 (ΜΟΥΣΙΚΗΣ) επί των μεταθέσεων σε Μουσικά Σχολεία έτους 2016.

5.Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων στη Δ/θμια Εκπ/ση., από την Εκκλησιαστική στη Δ/θμια Εκπ/ση και από την τριτοβάθμια (Μέλος Ε.Τ.Ε.Π.) στη Δ/θμια Εκπ/ση.

6.Αποδεσμεύσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη: α) στην ειδική αγωγή και β) στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.

7.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ένταξη από προσωποπαγή θέση σε κενή οργανική θέση του ίδιου κλάδου.

Μέχρι τη Δευτέρα 1 Αυγούστουθα ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς και τα Πανεπιστήμια. Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ προσδιορίζονται για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral