Απόφοιτη, ετών 51!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/12/2015 - 17:25 | Author: Newsroom

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος»
Σήμερα Παρασκευή 4 του Δεκέμβρη, ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μας και κυρίως για τη σύζυγο και συνάδελφό μου, Δέσποινα Σπυροπούλου, η οποία μετά από 4 χρόνια ακριβώς, κατάφερε να πάρει το πτυχίο της στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χαρούμενη, περήφανη και ικανοποιημένη, η δασκάλα του τμήματος ένταξης του σχολείου μας, σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη και φοιτήτρια, δεν σταματά να διευρύνει τις γνώσεις της έχοντας μεγάλη δίψα για μάθηση και πρόοδο.
Η απόφοιτη εν μέσω του προέδρου κ. Λάππα και του κοσμήτορα κ. Παρίση
«Τα αγαθά κόποις κτώνται»
Το 2011 ξεκινήσαμε μαζί να φοιτούμε στο τότε Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, εκείνη σήμερα ορκίστηκε, ενώ ο γράφων παραμένει αιωνόβιος φοιτητής… Εκείνη «πάλεψε» και σήμερα φορώντας την τήβεννο είδε τους κόπους της να ανταμείβονται, έχοντας πλέον και ένα δεύτερο πτυχίο. Εμένα με «έφαγαν» τα σούρτα – φέρτα και οι “κακές” φοιτητικές παρέες. Εγώ σήμερα απλά… «έβγαζα» φωτογραφίες.
Κυρία μου, σου εύχομαι ολόψυχα, όλες οι επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν στο ακέραιο.
Ο “σύντροφος” και συνάδελφός σου
Λεωνίδας
alt
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή των αποφοίτων

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην ωραιότατη και κατάμεστη αίθουσα του αμφιθέατρου της σχολής. Εκατόν σαράντα οκτώ φοιτητές του τμήματος(η πλειονότητα των οποίων ήταν γένους θηλυκού) πήραν το πτυχίο τους από τα χέρια του προέδρου και του κοσμήτορα του τμήματος.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral