Απέρριψε ο Γαβρόγλου την τροπολογία για τα ιδιωτικά σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/05/2017 - 22:07 | Author: Newsroom

«Η τροπολογία ήθελε απλώς να διευκρινίσει επαρκώς αυτό που ισχύει, γιατί είχε υπάρξει σύγχυση» είπε ο υπουργός Παιδείας.  Κάτι σαν δελτίο Τύπου χαρακτήρισε την τροπολογία των 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία ο κ. Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην την κάνει αποδεκτή.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, υποστήριξε ότι η βουλευτική ρύθμιση στοχεύει στο να διευκρινιστούν όσα ήδη ισχύουν.

«Η τροπολογία είναι μία δήλωση αυτού που ισχύει σήμερα για τα πειθαρχικά» είπε αρχικά ο κ. Γαβρόγλου, για να προσθέσει σε άλλο σημείο πως «έχει ήδη βγει δελτίο Τύπου από το υπουργείο Παιδείας, που διευκρινίζει αυτό που ισχύει. Η τροπολογία ήθελε απλώς να διευκρινίσει επαρκώς αυτό που ισχύει, γιατί είχε υπάρξει σύγχυση».

Από την άλλη ωστόσο, ορισμένοι βουλευτές που υπογράφουν την προτεινόμενη ρύθμιση έχουν διαφορετική άποψη και ενδεχομενως να εμμείνουν σε αυτή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι 28 κυβερνητικοί βουλευτές κατέθεσαν νωρίς το πρωί τροπολογία, με την οποία ζήτησαν να «ξε-ψηφιστεί» διάταξη του Μνημονίου, που και οι ίδιοι ψήφισαν πανηγυρικά την περασμένη Πέμπτη.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral