ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΝΤΩΝ ΠΕ 19/20 ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΔ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/11/2016 - 13:30 | Author: Newsroom

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΝΤΩΝ ΠΕ 19/20 Προς ΠΑΣΑΔ

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε προς αποφυγήν των οποιονδήποτε παρεξηγήσεων ότι η ομάδα προσφυγέντων αναπληρωτών καθηγητών πληροφορικής άσκησε το όποιο νόμιμο δικαίωμα της ΚΑΤΑ της Υπουργικής Απόφασης στις 24 Απριλίου 2016, η οποία αφορά το νέο Δημοτικό Σχολείο,

κατά την όποια δύναται υπό προϋποθέσεις εκπαιδευτικός ΠΕ70 να συμπληρώνει το ωράριο του διδάσκοντας το μάθημα της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ σε σχολεία συγκεκριμένης δυναμικότητας. Η εν λόγω ενέργεια δεν αποσκοπεί σε καμιά περίπτωση στη δημιουργία πόλωσης, διχασμού της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και αρνητικών συναισθημάτων απέναντι στον κλάδο των ΠΕ70 με τον οποίο υπάρχει άψογη και ειλικρινή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Μεμονωμένες αρνητικές συμπεριφορές δεν λαμβάνονται υπόψη καθώς δεν αντιπροσωπεύουν την γενική στάση, γραμμή, άποψη περί συμπόρευσης και αλληλοκατανόησης των κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ19/20. Κύριοι/Κυρίες συνάδελφοι, το διαίρει και βασίλευε είναι το ύστατο όπλο του Υπουργείου για να περάσει τα αντιπαιδαγωγικά και αντιλαϊκά μέτρα μείωσης θέσεων, κλεισίματος σχολείων, μείωση προϋπολογισμού για την Παιδεία κ.τ.λ. Μην πέφτετε στην παγίδα τους, παράδειγμα αποτελεί ότι και σε δική μας συνάντηση στο υπουργείο, μας αναφέρθηκε ότι ο κλάδος μας δεν διαμαρτύρεται ενώ οι υπόλοιποι ναι και παίρνουν πιστώσεις. Όλοι μαζί και μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση στον φυσικό μας χώρο τα ΔΗΜΟΣΙΑ σχολεία.

Ως ένδειξη αλληλεγγύης και συναδελφικότητας θα περιμέναμε μια ανακοίνωση που να δηλώνει την θέση σας για τις β αναθέσεις που έγιναν πρόσφατα και καταπατούν εργασιακά δικαιώματα συναδέλφων ειδικοτήτων.

Φιλικά

Προσφυγέντες ΠΕ19/20

Loading...
  • europalso

    ideascentral