Ανοιχτό Σεμινάριο «Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/01/2015 - 13:40 | Author: Newsroom

MediterraneanCollege

Ανοιχτό Σεμινάριο με θέμα

«Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 (απότις 18.00-20.00)

Αλυσίδα Πολιτισμού Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College σε συνεργασία με τονΙΑΝΟδιοργανώνουντηνΔευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 από τις 18.00-20.00,στις εγκαταστάσεις της Αλυσίδας Πολιτισμού( Σταδίου 24, Αθήνα) ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Η προώθηση της θετικής συμπεριφοράς του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο».

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναιη Κα Παρασκευή Λυδάκη, Ψυχολόγος-Υπεύθυνη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών “Παιδολαλιά” και η Κα Δέσποινα Πασχάλη, Ψυχολόγος – Παιδαγωγός.

Στο σεμινάριοη Κα Λυδάκη θα εξετάσειτον τρόπο αντιμετώπισης δύσκολων συμπεριφορών των παιδιώνστο σπίτιαπό την πλευρά των γονέων, ενώ η Κα Πασχάλη -μέσα από πραγματικά περιστατικά-θα επικεντρωθεί στοίδιο θέμα, αλλά από την σκοπιά τωνπαιδαγωγών και των εκπαιδευτικών στο σχολείο.

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Mediterranean College ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει στους φοιτητές στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Δέσμευση του τμήματος είναι η άριστη ποιότητα διδασκαλίας και παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών της και στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων της.

Είσοδος Ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι:

·Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την κράτηση θέσεων. Δηλώστεσυμμετοχή ΕΔΩ

·θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

MediterraneanCollege

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

Τηλ: 210 8899600 &info@medcollege.edu.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral