Ανοιχτό Σεμινάριο: Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔14/01/2015 - 13:10 | Author: Newsroom

Ανοιχτό Σεμινάριο με θέμαΔιαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου (από 7-9μ.μ.)

LectureHall

Όντας το πλέον εξειδικευμένο Κολλέγιο σε σπουδές Δικτύων &

Ασφάλειας,το MediterraneanCollege-και συγκεκριμένα η Σχολή Πληροφορικής του-θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου (απότις 7-9μ.μ.)στο LectureHall του Κολλεγίου, μια σημαντική εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Μια διάλεξη με τίτλο «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου» κατά την οποία η ΔιεύθυνσηΔίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας θα παρουσιάσει κάποιες συμπεριφορές και συνήθειες χρηστών που μπορεί να κρύβουν κινδύνους στον αχανή κόσμο του Διαδικτύου αλλά θα αναφερθούν και σε κανόνες προστασίας από πιθανές διαδικτυακές απειλές.

Η ΔιεύθυνσηΔίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι ειδική αυτοτελής Κεντρική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με αποστολή τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη οποιωνδήποτε εγκλημάτων διαπράττονται με τη χρήση του διαδικτύου.

Ποιος θα ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, εκτός απότον εκπρόσωπο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, τον ΥπαστυνόμοA’ ΓέρμανοΓεώργιο.

Το MediterraneanCollegeπαρέχει πρόσφατα ανανεωμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακάπρογράμματαστα δίκτυα υπολογιστών και την ασφάλεια, με τις πλέον εξελιγμένες γνώσεις στον τομέα αυτό. Σκοπός του είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις τεχνικές δεξιότητες και το θεωρητικό υπόβαθρο που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και διατήρηση δικτυακών υποδομών και των αντίστοιχων λογισμικών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

MediterraneanCollege

κα ΑδάμηΚέλλυ, 210-8899658, kadami@medcollege.edu.gr

Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral