ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Π.Ε.Κ. Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/12/2016 - 23:23 | Author: Newsroom

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη, φίλοι και συμπαθούντες την ΠΕΚ Έβρου.

Σας απευθύνομαι ως πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ αλλά κυρίως ως μέλος της Αγωνιστικής Ανεξάρτητης Παρέμβασης Έβρου και εκπαιδευτικός.


Με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε από το 1992 όταν άρχισα να εργάζομαι στα σχολεία της Β Έβρου. Υπήρξαν φορές που διαφωνήσαμε και συγκρουστήκαμε, είτε σε Γενικές Συνελεύσεις είτε σε διοικητικά συμβούλια. Υπήρξαν όμως και πολλές φορές που συνεργαστήκαμε για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων στα πλαίσια της λειτουργίας του σωματείου και του εκπαιδευτικού κινήματος. Διαφωνίες αλλά και συνεργασία που είχαμε επίσης και με την παράταξη της ΔΑΚΕ.

Η απόφαση σας να μη συμμετέχετε στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. είναι απόλυτα σεβαστή. Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω ότι η απουσία σας θα κάνει φτωχότερο το νέο Δ.Σ.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει τόσο το λαϊκό όσο και το εκπαιδευτικό κίνημα, χρειάζονται οι απόψεις, η διαφορετικότητα και η συμμετοχή ΟΛΩΝ των παρατάξεων. Εύχομαι και ελπίζω η απόφαση σας αυτή να είναι προσωρινή και καθαρά συγκυριακή.

Ορεστιάδα 8/12/2106
Δεμερδεσλής Γιώργος

1ο ΓΕΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Loading...
  • europalso

    ideascentral