Αναβάθμηση των ΕΠΑΛ – Συνάντηση Γρ.Παιδείας ΑΝΕΛ με Ε.Ε.Τ.Ε.Κ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/04/2016 - 17:42 | Author: Newsroom

Αναβάθμηση των ΕΠΑΛ –Συνάντηση Γρ.Παιδείας ΑΝΕΛ με Ε.Ε.Τ.Ε.Κ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Γραμματείας Παιδείας δια των αν. Γραμματέων Γεωργόπουλου Κωνσταντίνου και Καρβούνη Αλέξανδρου με εκπροσώπους της Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.

(Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Αδριανουπολίτη και την αν. Γραμματέα κα Αναστασία Παμουκτσόγλου.
Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ., παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Ένωσης για την αναβάθμιση της τεχνολογικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης καθώς και οι ενστάσεις στις προτάσεις του Υπουργείου. Επίσης συζητήθηκε το θέμα της πρόσβασης των αποφοίτων στην Γ/θμια Εκπαίδευση. Οι θέσεις της Ένωσης μας βρίσκουν, καταρχάς, σύμφωνους σε όλα καθώς, αρκετές από αυτές, αποτελούν και πάγιες θέσεις του Κινήματός μας ως προς τον μακροχρόνιο σχεδιασμό πολύπλευρης αναβάθμισης της Εκπαίδευσης κι επανεκκίνησης της οικονομίας. Επιφύλαξη διατυπώθηκε μόνο ως προς τη διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, αναγνωρίζοντας τις πιέσεις που δέχεται ο δημόσιος τομέας από τους δανειστές και ειδικότερα, η Εκπαίδευση, από την υποχρηματοδότηση.

Loading...
  • europalso

    ideascentral