Αναπληρωτές 2016 ΟΠΣΥΔ : Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο opsyd.sch.gr

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/06/2016 - 15:57 | Author: Newsroom

Από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2016-2017, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.).

Δείτε την τελευταία Ανακοίνωση ενημερωση : “Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΠΣ ΟΠΣΥΔ είναι σε λειτουργία ΜΟΝΟ για την εγγραφή χρηστών στην παρούσα φάση. Με νεότερες ανακοινώσεις θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων”

Η εγγραφή πραγματοποιείται σε αυτή την ηλεκτρονική δεύθυνση https://opsyd.sch.gr

Όπως τονίζει το υπουργείο Παιδείας, πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων (Γενικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων και Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του.

Για την ως άνω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET.

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους.

Διαβάστε : Πώς παίρνω κωδικούς taxisnet για εγγραφή στο OPSYD.SCH.GR

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων δείτε ΕΔΩ το εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Η διαδικασία της εγγραφής των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. άρχισε από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016.

Πρόσληψεις αναπληρωτών – Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στη σελίδα του Ο.Π.ΣΥ.Δ.

Διαβάστε : ΟΠΣΥΔ Αναπληρωτές 2016 Πώς κάνω εγγραφή στο opsyd.sch.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral