Αναλυτικός πίνακας προσλήψεων αναπληρωτών ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04 και ΠΕ04.05 2014-2015

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/08/2015 - 13:13 | Author: Newsroom

Για να βοηθήσουμε όλους τους συναδέλφους αναπληρωτές των ειδικοτήτων ΠΕ04 στις αποφάσεις τους για τις περιοχές που θα δηλώσουν δημοσιεύουμε τον παρακάτω πίνακα που δείχνει πόσα ήταν τα λειτουργικά κενά ανά περιοχή, πόσοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ήταν στην διάθεση των ΠΥΣΔΕ για να τα καλύψουν, και τελικά πόσοι Αναπληρωτές Πλήρους και Μειωμένου Ωραρίου προσλήφθηκαν σε κάθε περιοχή, για το 2014-2015.

Τα στοιχεία για τα λειτουργικά κενά των ΑΒΓΔ Δωδεκανήσου και ΑΒΓΔ Κυκλάδων περιλαμβάνονται όλα μαζί στην Α Δωδεκανήσου και Α Κυκλάδων αντίστοιχα. Το ίδιο συμβαίνει και με την Κεφαλλονιά, Λέσβο, Πειραιά, Χίο, Σάμο, Μαγνησία, Ανατολική Αττική, Εύβοια, επειδή δυστυχώς τα λειτουργικά κενά δεν είχαν ανακοινωθεί αναλυτικά.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Παιδείας, διαφάνεια και εντιμότητα στην λειτουργία του ώστε οι αποφάσεις του που επηρεάζουν εκπαιδευτικούς, μαθητές και πολίτες να μην βρίσκονται υπό την υποψία της δράσης συντεχνιών στη δημόσια διοίκηση.

Ζητάμε

1) να ανακοινώνονται πρώτα ΟΛΑ τα λειτουργικά κενά (ανά σχολείο και με ώρες κάθε μαθήματος) πριν τις προσλήψεις, εφόσον είναι γνωστά τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή.

2) Οι προσλήψεις των αναπληρωτών να γίνονται σε μία μεγάλη αρχική φάση, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα εμφάνισης εκ των υστέρων και με λίγες μέρες διαφορά κενών σε ευνοϊκές περιοχές, που δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες για απόπειρα καταστρατήγησης της σειράς του πίνακα αναπληρωτών και εύνοιας των κατά περίπτωση “ημετέρων”.

Αναπληρωτές 2014-2015

Ομάδα Αναπληρωτών Βιολόγων

anaplirotesbio@gmail.com

facebook.com

Loading...
  • europalso

    ideascentral