Ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για τις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/11/2016 - 18:41 | Author: Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
Τελικά οι εκλογές για τα υπηρεσιακά μας συμβούλια διεξήχθησαν στις 2 Νοεμβρίου, με σημαντικά μικρότερο αριθμό αναπληρωτών αυτή τη φορά.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στους εκλεγμένους αιρετούς εκπροσώπους των 13 Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.!
Ως ομοσπονδία είχαμε προτείνει, και ως ένα τρόπο πίεσης, την αναβολή των εκλογών, επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η πρόσληψη όλων των αναπληρωτών. Στην πρόταση αυτή όμως, δεν ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι υποψήφιοι αιρετοί για τα υπηρεσιακά συμβούλια (περιφερειακά και κεντρικό). Ξέρουμε όλοι πως οι νίκες στις διεκδικήσεις, πολλές φορές έρχονται μέσα από αγώνες και ρίσκα που αναλαμβάνουμε στην πράξη και όχι μόνο μέσα από λόγια και έγγραφα αιτήματα.
Ευελπιστούμε και ως προς το ρόλο των αιρετών, να υπάρξει μια πιο ενωτική και ουσιαστική συνεργασία με την ομοσπονδία πάνω στα θέματα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., χωρίς αβάσιμες και αναληθείς κατηγορίες στο μέλλον.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ως ομοσπονδία πιστεύουμε ότι και στο δικό μας κλάδο (όπως ισχύει και στους εκπαιδευτικούς), θα πρέπει για πολλούς και ευνόητους λόγους να λάβουμε σοβαρά υπόψη το ασύμβατο μεταξύ εκλεγμένου αιρετού εκπροσώπου ή συνδικαλιστικού εκπροσώπου, με την ταυτόχρονη κατοχή διοικητικών θέσεων ευθύνης.
Καλούμε όλους σε μια ενωτική και ταυτόχρονα υπεύθυνη, από πλευράς όλων μας, στάση, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ενεργούς, θετικής και ουσιαστικής συνεργασίας με στόχο την καλύτερη δυνατή διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των κλάδων του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος: Στ. Καρπενησιώτης
Ο Αντιπρόεδρος: Α. Λασιόπουλος
ΗΓ. Γραμματέας: Σ. Μαχαίρα
Η Ταμίας: Χρ. Αλμπάνη
Ο Οργανωτικός Γραμματέας: Γ. Στεργιούλης
Η Ειδ. Γραμματέας: Μ. Τέλιου
Ο Υπεύθ. Τύπου & Δημ. Σχέσεων: Κ. Παπαευαγγέλου
Το Αναπλ. Μέλος: Π. Κλωνή
Loading...
  • europalso

    ideascentral