ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/11/2016 - 10:01 | Author: Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Παρόλο που μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα αποτελέσματα των εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε για μία ακόμη φορά στο πρόσωπό μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους που προσήλθανκαι στήριξαν με την ψήφο τουςυποψήφιους σε αυτές τις εκλογές, υποψήφιοι καθόλα άξιοι που κατά την άποψή μου προσφέρθηκαν να εκπροσωπήσουναπό την θέση του αιρετού,τους εργαζόμενους του ΕΕΠ και ΕΒΠ, στα ΠΥΣΕΕΠ και το ΚΥΣΕΕΠ.
Πιστεύω ότι το σύνολο των υποψηφίων διακρίνεται από τις βασικές αρχές της συλλογικής προσφοράς και όχι από την λαθεμένη αντίληψη των προνομίων που θεωρούν κάποιοι ότι απολαμβάνουν οι αιρετοί, ή την μετατροπή τους σε επαγγελματίες.
Στις σημερινέςδύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι μας και η Ειδική Εκπαίδευση γενικότερα, είναι πολύ σημαντικόη εκπροσώπηση των κλάδων του ΕΕΠ και του ΕΒΠ να στηρίζεται σε νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, να υποστηρίζονται τα δίκαια αιτήματα και χρόνια προβλήματα των συναδέλφων και σε συνεργασία με τα συλλογικά μας όργανα, ανεξαρτήτως προσώπων που τα υπηρετούν, να υπερασπίζονται τον διακριτό μας ρόλο στην εκπαίδευσηκαι ναπροωθούν με δυναμισμό τις συλλογικές αποφάσεις.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Από την πλευρά μου δηλώνω για μία ακόμη φορά ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό όλων των συναδέλφων με τον ίδιο ζήλο και ευθύνη που το έχω πράξει μέχρι σήμερα σε κάθε τους νόμιμο αίτημα, σε κάθε τους πρόβλημα, υποστηρίζοντας το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των αιρετών του ΚΥΣΕΕΠ αλλά και των ΠΥΣΕΕΠ, προωθώντας ταυτόχρονα προτάσεις για αλλαγέςπου αφορούν την βελτίωση της επαγγελματικής και επιστημονικήςμας οντότητας στην Ειδική Εκπαίδευση.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους αιρετούς των συμβουλίων , καλή συνεργασία και δύναμη στην επιτέλεση του έργου μας .

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ
Loading...
  • europalso

    ideascentral