Ανακοίνωση – Ανοιχτή επιστολή για την εγκύκλιο των αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/07/2015 - 13:07 | Author: Newsroom

Ρέθυμνο, 14/07/2015 Γιώργος Τρούλης Μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ

giorgostroulis@gmail.com

ΠΡΟΣ:

– Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΟΕ κ. Θανάση Κικινή

Κοινοποίηση:

– Όλα τα μέλη του Δ.Σ.

της ΔΟΕ

– Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. της χώρας

– Συναδέλφους

– ΜΜΕ

«Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΟΕ για την εγκύκλιο των αναπληρωτών»

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το υπουργείο παιδείας ετοιμάζεται μέχρι την Παρασκευή να ανακοινώσει την εγκύκλιο για τις αιτήσεις των συναδέλφων μας αναπληρωτών. Μια εγκύκλιος που ήταν σε αναμονή με την προοπτική να νομοθετηθεί το άνοιγμα των πινάκων για την προσμέτρηση του συνόλου της προϋπηρεσία των αναπληρωτών (δηλ και της περιόδου 2010-2014) καθώς και άλλων ζητημάτων όπως την κατάργηση της διετούς ποινής σε περίπτωση που συνάδελφος δεν αναλάβει υπηρεσία μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του κ.α.

Επίσης στην 84η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, ο κλάδος έλαβε σημαντικές αποφάσεις για τους αναπληρωτές οι οποίες ΠΡΕΠΕΙ να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ στον Υπουργό Παιδείας και να συμπεριληφθούν στα πλαίσια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο (πριν είναι φυσικά αργά). Κομβικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη άμεσα από το υπουργείο παιδείας είναι α) η προσμέτρηση των μορίων των δυσπρόσιτων σε όλους τους συναδέλφους που υπηρέτησαν σε αυτά (και την περίοδο 2010-2014) και β) η αναγνώριση της προϋπηρεσία των συναδέλφων μας που εργάζονται στην ειδική αγωγή και στους δύο πίνακες πρόσληψης (γενικής και ειδικής).

Καλώ τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΟΕ να παρέμβει προς τον Υπουργό Παιδείας ζητώντας του:

  1. Nα μην υπάρξει ανακοίνωση της εγκυκλίου των αναπληρωτών πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και τη ρύθμιση των ζητημάτων των συναδέλφων μας αναπληρωτών.
  2. Να ληφθούν υπόψη οι ψηφισμένες θέσεις του κλάδου μας.

Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση των αδικιών για όλους τους συναδέλφους μας!!!

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς Γιώργος Τρούλης Μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral