Ανάκληση τροπολογίας μετά τις αντιδράσεις του εκπαιδευτικού κόσμου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/11/2014 - 00:44 | Author: Newsroom

Μια ακόμα εξαγγελία του Υπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου έλαβε το δρόμο για το καλάθι των αχρήστων.

Σύμφωνα λοιπόν με τη τροπολογία με την οποία οι Περιφερειακοί Διευθυντές που έχουν αξιολογηθεί ως εξαιρετικά, με το Προεδρικό Διάταγμα 152/13, μετά την για οποιονδήποτε λόγο αποχώρησή της από τη θέση που κατέχουν, εξαιρουμένων των λόγων συνταξιοδότησης ή πειθαρχικών λόγων, θα μπορούσαν, κατόπιν αιτήσεως τους και κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων περί στελέχωσης των ελεγκτικών υπηρεσιών και Σωμάτων Επιθεώρησης, να αποσπώνται με απόφαση του υπουργείου Παιδείας ως :

Α.

Επιθεωρητές- Ελεγκτές στις ελεγκτικές υπηρεσίες ή Σώματα Επιθεώρησης που υπάγονται ή εποπτεύονται από το υπουργείο Παιδείας, ή,

Β. Με απόφαση των κατά περίπτωση αρμόδιων υπουργών σε ελεγκτικές υπηρεσίες ή Σώματα Επιθεώρησης άλλων υπουργείων.

Θυμίζουμε ότι στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, δίνεται ήδη η δυνατότητα να γίνονται Σχολικοί Σύμβουλοι, εκτός διαδικασιών επιλογής, όπως προβλέπεται για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Αρκεί να έχουν βέβαια και κάποια τυπικά προσόντα (π.χ. μεταπτυχιακό, διδακτορικό κλπ), γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν ούτε αυτά. Και μάλιστα προσπαθούν, μετά που έγιναν Περιφερειακοί Διευθυντές να αποκτήσουν τίτλους.

http://www.e-mesara.gr/

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral