Αναγνώριση της πλήρους προϋπηρεσίας στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/05/2015 - 11:25 | Author: Newsroom

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τη Γενική Διευθύντρια Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καρδαμίτση, με την οποία ζητά την αποστολή εγκύκλιου οδηγίας σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, ώστε να εφαρμόζεται η κείμενη νομοθεσία και να αναγνωρίζεται το σύνολο της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί στην ιδιωτική εκπαίδευση για τη βαθμολογική κατάταξη των αναπληρωτών στα δημόσια σχολεία.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)
Αρθ. Ιδρ. Απόφασης Πρωτοδ. Αθηνών 20376/58
Χαλκοκονδύλη 13, 104-32, Αθήνα
Τηλ: 5238148, 5230819
Fax: 5230819
e-mail: oiele@ath.forthnet.gr,
oieleomospondia@gmail.com
site: www.oiele.gr
___________________________________________________________________

Αθήνα, 28/4/2015
Αριθμ. Πρωτ:39434
ΠΡΟΣ
Την Γενική Διευθύντρια της Α/θμιας κα Β/θμιας Εκπ/σης του ΥΠΟΠΑΙΘ
κ. Ευδοκία Καρδαμίτση

Κυρία Γενική Διευθύντρια,

Μετά από παρέμβασή σας επιλύθηκε το ζήτημα της μη αναγνώρισης από ορισμένες Διευθύνσεις (ΔΕ Κυκλάδων, Δωδεκανήσου) του συνόλου της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί σε ιδιωτικά σχολεία για αναπληρωτές της δημόσιας εκπαίδευσης. Ωστόσο έχουμε παραλάβει τις τελευταίες ημέρες δεκάδες καταγγελίες από συναδέλφους αναπληρωτές, οι οποίοι αναφέρουν ότι, κατά παράβαση του άρθρου 97 του Ν. 4310/2014, κάποιες Διευθύνσεις (ΠΕ και ΔΕ Ανατολικής Αττικής, ΔΕ Πειραιά, ΔΕ Δ’ Αθήνας) αρνούνται να αναγνωρίσουν το σύνολο της προϋπηρεσίας τους στην ιδιωτική εκπαίδευση για τη βαθμολογική τους κατάταξη.

Ως εκ τούτου θεωρούμε αναγκαία την έκδοση οδηγίας προς όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, ώστε να εφαρμόζεται πιστά η κείμενη νομοθεσία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Loading...
  • europalso

    ideascentral