Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών και συνάφειας Μεταπτυχιακών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/03/2018 - 15:50 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ενημερωτικό των αιρετών στο ΠΥΣΠΕ Α’ Διεύθυνσης Αθήνας Ρέππα Ντίνα, Μιλτσακάκη Μιχάλη

 

Στο ΠΥΣΠΕ που πραγματοποιήθηκε με πράξη 7, Πέμπτη 7/3/2018, συζητήθηκαν τα παρακάτω

1. εκπαιδευτικών εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις απόσπασης του Σακελλάρη Τρύφωνα ΠΕ70, στο 107ο Δ.Σ. Αθηνών για να καλύψει απουσία εκπαιδευτικού (από το 3ο Δ.Σ. Ζωγράφου) και της Γκίκα Ελένης ΠΕ70, στο 9ο Δ.Σ. Δάφνης (από το 59ο Δ.Σ. Αθηνών).

Απορρίφθηκε η ανάκληση της απόσπασης του Τρουπή Χρήστου ΠΕ11 στο 3ο Δ.Σ. Υμηττού (οργανικά στο 81ο Δ.Σ. Αθηνών).

2. άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

Εγκρίθηκαν έξη άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου σε ΠΕ70.50 από το 10ο Δ.Σ. Ηλιούπολης προκειμένου να απασχοληθεί ως Ειδική Παιδαγωγός σε Ινστιτούτο Ανάπτυξης Μάθησης και Συμπεριφοράς, σε ΠΕ70 από το 12ο Δ.Σ. Βύρωνα προκειμένου να απασχοληθεί ως υπεύθυνος σεμιναρίων στελεχών κατασκήνωσης, σε ΠΕ70 από το 49ο Δ.Σ. Αθηνών, προκειμένου να υλοποιήσει επιμορφωτικές εισηγήσεις σε σεμινάριο Μουσειοπαιδαγωγικής, σε ΠΕ70 από το 40ο Δ.Σ. Αθηνών προκειμένου να απασχοληθεί ως μουσικός σε μουσική επιχείρηση, σε ΠΕ70 από το 4ο Ειδικό ,προκειμένου να απασχοληθεί στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μεταμόρφωσης ως εκπαιδευτής, σε ΠΕ70 από το 87ο Δ.Σ. Αθηνών προκειμένου να απασχοληθεί ως μουσικός σε μουσική επιχείρηση.

3. Αναγνώριση συνάφειας και διδακτορικού

Δόθηκε μία συνάφεια διδακτορικού τίτλου σπουδών σε ΠΕ 70 που υπηρετεί στο 1ο Π.Δ.Σ.Π.Α. (Μαράσλειο) για Διδακτορικό Δίπλωμα στον Τομέα Ψυχολογίας, του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, δόθηκαν τρεις συνάφειες μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε ΠΕ16.01 με θητεία στο 12/θ Π.Δ.Σ.Π.Α. (Μαράσλειο) Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών των Τμημάτων Μουσικών Σπουδών και Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , σε ΠΕ70 που υπηρετεί οργανικά στο 30ο Δ.Σ. Αθηνών, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σε ΠΕ70 που υπηρετεί οργανικά στο 172ο Δ.Σ. Αθηνών, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος.

4. Συμπλήρωση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ20

Εγκρίθηκε σε ΠΕ20 με θητεία στο 12/θ Π.Δ.Σ.Π.Α. (Μαράσλειο) η συμπλήρωση ωραρίου τεσσάρων ωρών (4) ώρες στο 150ο Δ.Σ. Αθηνών

5. Εκπρόθεσμη αίτηση οριστικής τοποθέτησης

Απορρίφθηκε με 3-2 ψήφους (υπερψήφισαν οι αιρετοί) η αίτηση οριστικής τοποθέτησης ως εκπρόθεσμη ΠΕ19 που βρίσκεται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και υπηρετεί στο 105ο Δ.Σ. Αθηνών.

6. Αναγνώριση και συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών αναπληρωτών εκπ/κών

Αναγνωρίστηκαν όλες οι προϋπηρεσίες αναπληρωτών και εγκρίθηκε η συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου αναπληρωτή εκπαιδευτικού για τη μισθολογική του εξέλιξη.

Ενημερωτικό των αιρετών εκπροσώπων των στο ΠΥΣΠΕ της Α’ Διεύθυνσης Αθήνας

Ρέππα Ντίνα (τακτική)

Μιλτσακάκη Μιχάλη, (αναπληρωματικός)

Εκλεγμένων με το Ψηφοδέλτιοτης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Στην Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση συμμετέχουν:

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση / Αριστοτέλης,

Ανεξάρτητη Παρέμβαση / Αθηνά,

Δάσκαλοι σε Kίνηση / Παρθενώνας,

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση / Ρόζα Ιμβριώτη,

Εκπαιδευτικοί σε δράση / Μ. Παπαμαύρος,

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση / Μακρυγιάννης

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral