“Αμεση παρέμβαση της ΔΟΕ για την προϋπηρεσία ΠΕ 70.50 – 60.50”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/10/2015 - 12:04 | Author: Newsroom

Αίτημα άμεσης παρέμβασης της ΔΟΕ για το ζήτημα της προϋπηρεσίας των συνάδελφων ΠΕ 70.50 – 60.50»

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το υπουργείο παιδείας φαίνεται να προχωρά σε κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη βουλή, χωρίς όμως να έχει προβεί στις αλλαγές που είχε δεσμευτεί η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου παιδείας.

Το ζήτημα, που αφορά άμεσα τους αναπληρωτές, είναι η αναγνώριση της προϋπηρεσίας των συναδέλφων μας, και στους δύο πίνακες πρόσληψης (γενικής και ειδικής), που εργάζονται στην ειδική αγωγή. Ο λόγος της ανάγκης για άμεση παρέμβαση είναι ότι πολλοί συνάδελφοι σκέφτονται να αποσύρουν τις αιτήσεις τους από τους πίνακες της ειδικής αγωγής μιας και το υπουργείο παιδείας φαίνεται πλέον αναξιόπιστο στα μάτια τους. Πάρα πολλές φορές έχει προχωρήσει σε αποφάσεις αναδρομικής ισχύς, πράγμα που δυναμιτίζει την όποια σχέση εμπιστοσύνης με το κράτος!!!

Καλώ, επομένως, το προεδρείο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ να αποφασίσουμε να γίνει έγγραφη παρέμβαση σήμερα, προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ώστε να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις προθέσεις τους πάνω στο θέμα, κοινοποιώντας τους παράλληλα και τη σχετική απόφαση της 84ης Γενικής Συνέλευσης του Κλάδου.

Διεκδικούμε την άμεση αποκατάσταση των αδικιών για όλους τους συναδέλφους μας!!!

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Γιώργος Τρούλης

Μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ

Loading...
  • europalso

    ideascentral