ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Π.Δ.Ε. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/09/2016 - 15:02 | Author: Newsroom

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)


Θέμα: «Σχετικά με την καθυστέρηση των προσλήψεων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού»

Αξιότιμες κ.κ. Διευθύντριες, Αξιότιμοι κ.κ. Διευθυντές,
Λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης της οριστικοποίησης των τελικών πινάκων των υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, διά της παρούσης παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε άμεσα για τη διεκπεραίωση των προαπαιτούμενων -από πλευράς των Π.Δ.Ε.- διαδικασιών ούτως ώστε με την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων να προχωρήσει, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, η διαδικασία τοποθέτησης και πρόσληψης των αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.
Όπως γνωρίζετε, παρά το ότι διανύουμε το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, οι δομές ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης δεν έχουν ακόμη στελεχωθεί με όλο το απαραίτητο προσωπικό. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό να υπάρχουν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που τα πρωινά εξακολουθούν να παραμένουν στο σπίτι τους περιμένοντας ‘‘να ανοίξουν και για αυτούς τα σχολεία’’.
Ελπίζουμε ότι από πλευράς σας θα προβείτε στην αμεσότερη δυνατή προετοιμασία των προαπαιτούμενων διαδικασιών προκειμένου να μην παραταθεί περαιτέρω η αγωνία των μαθητών, των οικογενειών τους, του εκπαιδευτικού προσωπικού που ήδη εργάζεται και του εκπαιδευτικού προσωπικού που δυστυχώς παραμένει άνεργο ακόμη.

Loading...
  • europalso

    ideascentral