7.015 απόφοιτοι ΙΕΚ στις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/07/2015 - 00:12 | Author: Newsroom

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2015

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ του ΕΟΠΠΕΠ για την 1η Περίοδο του 2015 και τα αποτελέσματα θα εκδοθούν το επόμενο διάστημα

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων &

Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) τηρώντας τις δεσμεύσεις του πρωτίστως απέναντι στους υποψήφιους, ολοκλήρωσε με επιτυχία χθες, την 23η Ιουλίου 2015, τις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Θεωρητικού και του Πρακτικού Μέρους Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2015, οι οποίες ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου 2015.

Χάρη στην πανελλαδική εμβέλεια των Εξετάσεων, οι οποίες διεξήχθησαν σε 13 Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους και σε 53 Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους που κάλυψαν το σύνολο της επικράτειας, δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής σε 7.015 υποψήφιους να συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 135 Ειδικοτήτων. Στις Εξετάσεις Θεωρητικού Μέρους αιτήθηκαν συμμετοχής 6.357 υποψήφιοι και στις Εξετάσεις Πρακτικού Μέρους 4.672 υποψήφιοι.

Συμβάλλοντας στη διαδικασία ένταξης των νέων της χώρας στην αγορά εργασίας, ο ΕΟΠΠΕΠ θα χορηγήσει στους επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης, Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Στους υπεύθυνους των Εξεταστικών Κέντρων καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν στην εξεταστική διαδικασία, ο ΕΟΠΠΕΠ απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΟΠΠΕΠ www.eoppep.gr με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΓΔΙΛΕΛΗΣ

Loading...
  • europalso

    ideascentral