5.000 υποτροφίες από τον ΟΕΦΕ για την σχολική χρονιά 2015 -16

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/03/2015 - 11:30 | Author: Newsroom

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦΑ – 5.000 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΟΕΦΕ.

Όπως ανακοινώθηκε πέντε χιλιάδες υποτροφίες για παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων χορηγεί για την επόμενη σχολική χρονιά η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος.

Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε ένα διαγνωστικό τεστ και οι τελικοί δικαιούχοι των υποτροφιών θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των ιδιαιτέρων μαθημάτων, το αυξημένο τους κόστος, αλλά και ο βαθμός της φοροδιαφυγής που προκύπτει από τη μη έκδοση αποδείξεων, καταδεικνύονται στην πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε η PALMOS ANALYSIS για λογαριασμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής και παρουσιάστηκε στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΦΑ.

Ο ΣΕΦΑ, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Hilton βράβευσε για άλλη μια φορά την αριστεία και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για άλλη μια φορά οι “πρώτοι των πρώτων” που ξεχώρισαν στις πανελλαδικές εξετάσεις της προηγούμενης χρονιάς.

Loading...
  • europalso

    ideascentral