• 3η Παιδαγωγικής Ημερίδας Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

  ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔 Μάρτιος 23, 2016 8:39 πμ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνουν ότι το Σωματείο μας πρόκειται να διοργανώσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων την 3η Παιδαγωγική Ημερίδα του με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

  Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 από τις 09:00 έως τις 14:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών (Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Π.Τ.Ν.
  Η 3η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.
  Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/WFdcd9 έως και τις 31/3/2016 και ώρα 9:00 μ.μ.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ιστότοπο του Σωματείου μας στο http://sillogosvrefonipiokomonelladas.blogspot.gr /2016/03/3.html.
  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  iPaideia.gr

 • Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site ! • greekteachers.gr