31-10-14 Σύσκεψη για τις σχολικές υποδομές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/10/2014 - 14:55 | Author: Newsroom

Δελτίο Τύπου

Σύσκεψη για τις σχολικές υποδομές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Σε σύσκεψη για τις σχολικές υποδομές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης προήδρευσε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, παρουσία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

κ. Ηρακλή Δρούλια.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την κατασκευή σχολικών υποδομών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και στο δημοτικό διαμέρισμα Φερών.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Σαμοθράκης κ. Ιωάννη Βογιατζή παρουσία του κ. Ηρακλή Δρούλια. Ο Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης ενημέρωσε τον κ. Δερμεντζόπουλο για την κατάσταση των σχολικών υποδομών στο ακριτικό νησί, ενώ συζητήθηκαν οι ενέργειες για την συντήρηση των σχολικών κτιρίων.

Ακολούθως ο Υφυπουργός Παιδείας, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. μετέβησαν στην πόλη των Φερών, που αποτελεί δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως. Εκεί επιθεώρησαν το χώρο στον οποίο δρομολογείται η κατασκευή του νέου κτιρίου στο οποίο θα εγκατασταθεί το Γενικό Λύκειο Φερών.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

141031 dt derm 2141031 dt derm 3

Loading...
  • europalso

    ideascentral