29-07-14 Κοινή Δήλωση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και Προεδρείων Πρυτάνεων των Α.Ε.Ι. …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/07/2014 - 15:03 | Author: Newsroom

Δελτίο Τύπου

Κοινή Δήλωση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και Προεδρείων Πρυτάνεων των Α.Ε.Ι. και Προέδρων των Τ.Ε.Ι.

Σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπό την Προεδρία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αθανασίου Κυριαζή , των Προεδρείων των Πρυτάνεων των Α.Ε.Ι.

και Προέδρων των Τ.Ε.Ι. της χώρας και πριν ξεκινήσει η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, συμφωνήθηκε η έκδοση της ακόλουθης δήλωσης:

«Με αίσθημα βαθιάς θλίψης και οδύνης υποδεχτήκαμε την είδηση της απώλειας του εκλεκτού ακαδημαϊκού και δημοσίου λειτουργού, Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Στεφάνου. Όλοι εμείς που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του, έχουμε ακριβή επίγνωση της επιστημονικής του εμβέλειας σε διεθνές επίπεδο, της πολιτικής και ηθικής του ακεραιότητας και ευθυκρισίας και του υποδειγματικού του ήθους.

Η λαμπρή του σταδιοδρομία στο επιστημονικό και στο πολιτικό πεδίο έφτασε σε πρόωρο τέλος, αφήνοντας όμως παρακαταθήκη το έργο και τη γενική εκτίμηση στο πρόσωπό του που θα διαρκέσει. Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή».

Για το Δελτίο Τύπο πατήστε εδώ.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral