23-12-14 Δηλώσεις Ανδρέα Λοβέρδου στο Mega

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/12/2014 - 16:03 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανδρέας Λοβέρδος στο Mega: Η δυναμική των πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχει εξαντληθεί

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, την σημερινή εκλογή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: «Υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν έχει εξαντληθεί η δυναμική των πρωτοβουλιών του Πρωθυπουργού και το Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Από δηλώσεις βουλευτών προκύπτει η ερμηνεία ότι μπορεί να είναι περισσότεροι αυτοί που θα ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες. Αναζητούμε υπεύθυνους πολιτικούς που θα συνταχθούν με την πλειοψηφία των βουλευτών που δεν θέλουν εκλογές. Έχουμε και έναν πολιτικό οργανισμό σε διεργασία, τη ΔΗΜ.ΑΡ. να μην το ξεχνούμε αυτό».

Για τη συνάντηση Βενιζέλου –Παπανδρέου σημείωσε: «Είμαι από αυτούς που εισηγήθηκα στον κ. Βενιζέλο να συναντηθεί με τον κ. Παπανδρέου. Μία συνάντηση δεν εξαντλεί το θέμα. Η κίνηση αυτή ήταν σωστή και θα αποδώσει αυτό που πρέπει, να είμαστε ενωμένοι στις εκλογές όταν γίνουν».

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral