22-08-14 Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε σήμερα με την ομάδα εργασίας για την προώθηση …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/08/2014 - 18:02 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε σήμερα με την ομάδα εργασίας για την προώθηση και ενίσχυση των Ελληνικών Σπουδών

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε σήμερα με την ομάδα εργασίας για την προώθηση και ενίσχυση των Ελληνικών Σπουδών που αποτελείται από τους καθηγητές Παναγιώτη Ροϊλό (Ηarvard University), Σπύρο Πολλάλη (School of Design του Harvard University) και Δημήτριο Γιατρωμανωλάκη (John’s Hopkins University και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Παντείου).

Στόχος της ομάδας εργασίας είναι η προβολή και ενίσχυση των Ελληνικών Σπουδών στο εξωτερικό μέσω της καταγραφής και της αξιολόγησης των Ιδρυμάτων, Κέντρων και Προγραμμάτων που έχουν ως αντικείμενο τις Ελληνικές Σπουδές σε επίπεδο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το έργο της ομάδας που θα στηριχθεί στον διπλό άξονα ενίσχυσης των εδρών του εξωτερικού αλλά και της διεθνούς προβολής των αντίστοιχων ελληνικών πανεπιστημιακών τμημάτων θα συνδράμουν οι υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ με την επίβλεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδου.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral