21-05-14 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/05/2014 - 17:54 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεδίκογλου με την ΕΣΑΜΕΑ στο πλαίσιο διαλόγου για το Νομοσχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση

Τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεδίκογλου με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες κ. Βαρδακαστάνη, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία κ. Λυμβαίο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος κ. Γιάλλουρο και τη Γενική Γραμματέα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Τσαβαλιά, παρουσία του Διευθυντή της Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Λολίτσα.

Η συνάντηση ήταν αποτέλεσμα μιας μακράς συνεργασίας με την ΕΣΑΜΕΑ, η οποία κορυφώθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 και με την παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Μαριόλη. Έγινε σε πολύ καλό κλίμα, στο πλαίσιο γόνιμου διαλόγου για το Νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας για την Ειδική Εκπαίδευση, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Ο κ. Κεδίκογλου δεσμεύτηκε να ληφθούν υπόψη οι πολύ χρήσιμες προτάσεις της ΕΣΑΜΕΑ.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral