19-03-15 Ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς υποδέχεται τους μαθητές του 65ου Ολοήμερου …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/03/2015 - 19:42 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς υποδέχεται τους μαθητές του 65ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού

Με αφορμή τη θεσμοθετημένη από τον ΟΗΕ Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού (21 Μαρτίου), ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς θα υποδεχτεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, στις 10:30 π.μ στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, μαθητές του 65ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές του πολυπολιτισμικού σχολείου θα ζωγραφίσουν συλλογικά ένα έργο το οποίο θα αποσταλεί στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Στη συνέχεια θα μας μιλήσουν, με τα δικά τους λόγια, για το ρατσισμό και τις διακρίσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο Υπουργός Παιδείας θα παραστεί στην εκδήλωση, θα ακούσει τους μαθητές και θα δώσει το δικό του μήνυμα για ένα δημοκρατικό σχολείο απαλλαγμένο από τα φαινόμενα του ρατσισμού και της ενδοσχολικής βίας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral