16-09-14 Συνάντηση συνεργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος KIDS ATHLETICS στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/09/2014 - 19:47 | Author: Newsroom

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση συνεργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος KIDS ATHLETICS στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλία

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Kids’ Athletics, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 16-09-2014, στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Θεσσαλίας και μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Διευθύντριας κ. Ζιάκα Βασιλικής, συνάντηση συνεργασίας με τους Προïσταμένους Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης, Δ/ντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης καθώς και με τους Περιφερειακούς Υπεύθυνους του Προγράμματος-εκπαιδευτικούς ΠΕ 11 κ. Κουτσιώρα Δημήτριο και κ. Τσελεπίδου Παρασκευή.

Συζητήθηκαν επιμέρους θέματα για το συντονισμό και την άρτια διοργάνωση του προγράμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Σχολεία με σκοπό να προσφέρει στους μαθητές ένα οργανωμένο αθλητικό πρόγραμμα με τη μορφή παιχνιδιού και να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού.

Eπίσης ορίζεται ένας εκπαιδευτικός ΠΕ11, στην ΠΔΕ Θεσσαλίας ως υπεύθυνος συντονισμού των δράσεων του προγράμματος στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας.

Παράλληλα, την Πέμπτη 18-09-2014, προγραμματίζεται συνάντηση συνεργασίας των Προïσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης με τους Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ11 των τεσσάρων Διευθύνσεων Θεσσαλίας καθώς και τους Περιφερειακούς Υπευθύνους, προκειμένω να καταρτιστεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών ΠΕ11, το οποίο θα υλοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Περιφερειακοί Υπεύθυνοι θα συνεργάζονται με τον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον οικείο Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ11, τον οικείο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή/και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την οικεία ομάδα Φυσικής Αγωγής για την ορθή εφαρμογή και τη σωστή λειτουργία του προγράμματος.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral