14.000 εκπαιδευτικοί αναμένουν τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου !

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/03/2015 - 23:44 | Author: Newsroom

14.000 εκπαιδευτικοί αναμένουν τη μισθοδοσία του Φεβρουαρίου που ακόμα δεν τους έχει καταβληθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων. Για τους 7000 εξ αυτών δεν είχαν διατεθεί όλα τα κονδύλια για την πληρωμή τους από το Υπουργείο Ανάπτυξης σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που είχε η ΔΟΕ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Φαίνεται ότι το εν λόγω πρόβλημα ξεπεράστηκε σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το news.gr από ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου και τα χρήματα έχουν μεταφερθεί και είναι στη διάθεση του Υπουργείου.

Για τους άλλους 7.000 των αναπληρωτών δεν υπήρχε καθυστέρηση ως προς τα κονδύλια αλλά απαιτείται και γι αυτούς όπως και για τους υπόλοιπους η υπογραφή του νέου Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας που ναι μεν είναι γνωστό το όνομά του αλλά δεν έχει εκδοθεί το ΦΕΚ που θα τον ορίζει όπως και τις αρμοδιότητές του.

Θυμίζουμε ότι η ΔΟΕ είχε θέσει το θέμα της καθυστέρησης της καταβολής μισθοδοσίας στην πολιτική ηγεσία και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να υπογράψει ο νέος Γενικός Γραμματέας. Μόλις δημοσιευθεί η απόφαση στο ΦΕΚ (ίσως και εντός της ημέρας) ο Γενικός Γραμματέας θα υπογράψει αμέσως και εντός 24 ωρών θα πληρωθούν οι 7.000 από τους αναπληρωτές. Για τους υπόλοιπους 7.000 θα χρειαστούν ακόμα 48 ή 72 ώρες γιατί δεν έχουν διατεθεί όλα τα απαιτούμενα κονδύλια από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Καλόγηρος Βασίλειος news.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral