12-12-14 Δηλώσεις ΥΠΑΙΘ, Α. Λοβέρδου σχετικά με την επίθεση στην Ισραηλινή πρεσβεία και σχετικά με τη Δημοκρατική παράταξη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/12/2014 - 14:42 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις ΥΠΑΙΘ, Α. Λοβέρδου σχετικά με την επίθεση στην Ισραηλινή πρεσβεία και σχετικά με τη Δημοκρατική παράταξη

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Α.

Λοβέρδος σε δήλωσή του για την τρομοκρατική επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία τόνισε τα εξής: «Τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα, λειτουργούν εναντίον της πατρίδας και της δημοκρατίας. Όχι μόνο ως Πολιτεία αλλά και ως κοινωνία οφείλουμε να είμαστε σαφείς ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανοχής στους τρομοκράτες.Τα αισθήματα φιλίας, σεβασμού και βαθύτατης εκτίμησης μεταξύ των δύο λαών όπως και οι στρατηγικές σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ είναι δεδομένες και αδιαπραγμάτευτες».

Ο ΥΠΑΙΘ, απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου κα. Κλείτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ε», σχετικά με το ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου, δήλωσε τα εξής: «Η χώρα έχει ανάγκη τον χώρο μας. Ο πολιτικός μας χώρος όμως χρειάζεται ενότητα και όχι διάσπαση. Χτυπηθήκαμε από τη διαχείριση της κρίσης. Τώρα, εμείς του ΠΑΣΟΚ χρειαζόμαστε και άλλες δυνάμεις της Δημοκρατικής Παράταξης. Και όχι βέβαια διασπάσεις.Πιστεύω πως θα επικρατήσει η ενότητα όσο κι αν είναι δύσκολο λόγω της έντασης που υπάρχει στη χώρα. Χρειαζόμαστε ενότητα κι όχι διάσπαση».

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral