11-09-14 Δήλωση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/09/2014 - 14:59 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το νέο σχολικό έτος ξεκινά σήμερα στα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια, τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά.

Τα σχολεία είναι ανοιχτά, τα βιβλία βρίσκονται από τον Αύγουστο σε όλα τα σχολεία.

Σήμερα οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία και οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους.

Καλωσορίζουμε σήμερα τα παιδιά της πρώτης Δημοτικού στο νέο τους ξεκίνημα και τους μαθητές όλων των άλλων τάξεων στο επόμενο βήμα τους στη μαθησιακή διαδικασία.

Για τους εκπαιδευτικούς, τους δασκάλους και καθηγητές, που με μεράκι και αγάπη διδάσκουν τα παιδιά μας είναι μια χρονιά απαιτητική. Θα ήθελα όλοι σας να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιδείξετε την ίδια αυταπάρνηση, όπως κάθε χρόνο, για το καλό των παιδιών μας, την προκοπή και το μέλλον του τόπου μας.

Θέλω από τη θέση μου να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι πρώτιστο μέλημα της Πολιτείας είναι να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει ήδη κάνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξασφαλίσει την παρουσία των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολεία ήδη από σήμερα.

Οποιαδήποτε κενά διαπιστωθούν θα καλυφθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε το σύνολο των σχολείων να λειτουργούν ομαλά.

Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς μας.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral