11-09-14 Δήλωση Υ.ΠΑΙ.Θ. Ανδρέα Λοβέρδου και Δημάρχου Χάλκης, Μιχάλη Πατρού και επίδειξη τηλεκπαίδευσης σε σχολείο της Χάλκης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/09/2014 - 21:19 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Υ.ΠΑΙ.Θ. Ανδρέα Λοβέρδου και Δημάρχου Χάλκης, Μιχάλη Πατρού και επίδειξη τηλεκπαίδευσης σε σχολείο της Χάλκης

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος παρέστη το απόγευμα στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολείο της Χάλκης.

Μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε επίδειξη του προγράμματος τηλεκπαίδευσης από την καθηγήτρια κα Τσαμπίκα Καραγκίζα, η οποία δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Υπουργό για την επανεισαγωγή της Πληροφορικής ως Πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα».

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χάλκης και τους εκπαιδευτικούς. Είχα έρθει εδώ με συνεργάτες και είχαμε ακούσει τα προβλήματα. Θέλω να τονίσω πως όταν θα φεύγει ένας εκπαιδευτικός από εδώ θα αναπληρώνεται αμέσως. Για τη νέα σχολική χρονιά εύχομαι να δώσουμε στους μαθητές εκπαίδευση μόρφωση, παιδεία. Θα είμαστε σε επαφή, δεν θα υπάρχει πρόβλημα που θα έχει το σχολείο και δεν θα το ξέρω. Να μην φοβούνται οι εκπαιδευτικοί, όσο θα είμαι εγώ στο Υπουργείο».

Ο Δήμαρχος Χάλκης Μιχάλης Πατρός σημείωσε: «Είστε πολιτικός άνδρας με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ότι μας είπατε πριν από 40 ημέρες το υλοποιείται σήμερα».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

rsz 12

rsz 113

rsz 14

rsz 7

rsz 8

rsz 15

rsz 26

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral