08-09-15 Ημερίδα στο ΥΠΟΠΑΙΘ την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου με θέμα «Φινλανδικό Ελληνικό εκπαιδευτικό Σύστημα – Καλές Πρακτικές»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/09/2015 - 12:26 | Author: Newsroom

Δελτίο Τύπου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 09:30

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Φινλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:

«Φινλανδικό Ελληνικό εκπαιδευτικό Σύστημα –

Καλές Πρακτικές»

η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ισογείου του κτηρίου της Κ.Υ. του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι .

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης όλων των ειδικοτήτων και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα, παρακαλούνται να δηλώσουν την παρουσία τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους, τον κλάδο, την ειδικότητα και τη σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν, στην ηλεκτρονική δ/νση: imerida-fingrec@minedu.gov.gr, ως την Τετάρτη 9.9.2015.

Οι εισηγήσεις των Φινλανδών ομιλητών θα είναι στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στην ελληνική.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις.

Η αρμόδια Δ/νση του Υπουργείου έχει ήδη στείλει σχετικό έγγραφο στις σχολικές μονάδες με την παράκληση προς τους Δ/ντες να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα.

Για το πρόγραμμα της Ημερίδας πατήστε εδώ

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral