04-12-14 Σχετικά με τις αποφάσεις των Αρχιτεκτονικών Σχολών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Αριστοτελείου …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/12/2014 - 19:58 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τις αποφάσεις των Αρχιτεκτονικών Σχολών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που αρνούνται να δεχτούν αιτήσεις εγγραφής φοιτητών λόγω μετεγγραφής, προβάλλοντας σαν δικαιολογία το γεγονός ότι έχει ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά του κύρους των νόμων που ρυθμίζουν την μεταφορά θέσης φοιτητών, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

  1. Το γεγονός ότι έχει ασκηθεί προσφυγή κατά του κύρους των νόμων, που αφορούν τις μετεγγραφές φοιτητών, είναι μεν δικαίωμα του καθενός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δίνει την δυνατότητα στον οποιονδήποτε, από την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, να αρνείται να εφαρμόσει τις υπάρχουσες διατάξεις.

  1. Οι σχετικές αποφάσεις των Αρχιτεκτονικών Σχολών είναι παράνομες και οι φορείς υλοποίησης αυτών διαπράττουν προφανώς πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.
  2. Ζητώ από τους κοσμήτορες των Σχολών να επαναφέρουν τη νομιμότητα και να μην κάνουν πολιτική σε βάρος των φοιτητών και των οικογενειών τους.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral